Florin Cîţu: „Plafonarea prețurilor pentru polițele de asigurare este CEA MAI PROASTĂ soluție”

0
155

„Plafonarea prețurilor pentru polițele de asigurare este CEA MAI PROASTĂ soluție dintre toate soluțiile posibile! Mai bine închidem tot și ne cumpărăm asigurări din Bulgaria”, susţine fostl premier Florin Cîţu.

„Mai mult, România va avea încă un dosar de infringement de la CE și vom ajunge la 111 dosare.

Voi vota împotriva unei astfel de măsuri care este împotriva românilor dacă o să fie propusă în forurile de conducere ale PNL.

DOAR COMPETIȚIA pe piața polițelor de asigurare reduce prețul! Restul este propagandă socialistă.

Suntem astăzi în această situație cu prețuri care cresc tocmai pentru că reglementatorul pieței nu a asigurat un mediu competitiv. În plus, falimentul City Insurance a redus și mai mult oferta și a dus inevitabil la creșterea prețului pentru polițele de asigurare.

Plafonarea prețurilor va face situația și mai grea pentru români și va garanta că prețurile pe această piață vor continua să crească.

În același timp, semnalul pentru orice investitor interesat să vină în România este NEGATIV. Le spunem direct: stați departe de România.

Nimeni nu vrea să vină pe o piață unde profitul este plafonat de stat. În plus, mai multe companii s-ar putea să plece de pe piața din România scăzând și mai mult oferta. Iar când geniile care propun plafonarea prețurilor decid să o elimine, prețurile vor exploda din nou. It is that simple!

Acum avem nevoie de soluții care să atragă investitori pe piață. Nu să-i alunge așa cum a făcut statul cu CEZ, EXXON și ENEL”, a subliniat Cîţu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.