fbpx
21.1 C
București
duminică, august 14, 2022

Festivalul Cânepii va avea loc între 27-29 iulie la Cluj-Napoca

Trebuie citit

- Publicitate -

Festivalul Cânepii va avea loc între 27-29 iulie 2018, la Cluj. Evenimentul Ziua cânepii din anii trecuți, s-a transformat anul acesta într-un festival frumos care va avea loc între 27-29 la Poarta de su’ Feleac la Cluj-Napoca.

În data de 27 iulie va avea loc deschiderea festivalului la Muzeul Etnografic al Transilvaniei în Sala Reduta de la 12:20, unde doamna Leontina Prodan și Sebastian Lința alături de invitații lor vor discuta următoarele subiecte:  Cânepa de la Tradiție, Hrană, Comfort și Sănătate împreună cu țărani, cultivatori, investitori, câneprenori și pasionați.

Zilele de 28-29 iulie vor fi zile de poveste pe Valea Soporului în vecinătatea Muzeului  Viu Poarta de su’ Feleac unde Gheorghe Căpușan va povesti cu lumea la fântâna cu cumpănă de pe pășune. Vor concerta  Ovidiu Lipan Țăndărică și Fanfara 10 Prăjini vor performa pe scenă pentru jucăuși si public, interpretând muzici tradiționale, dar și alternativ folcloric din partea trupei CORBU și Zburătorii în ziua de duminică 28 iulie.

În cadrul festivalului, participanții vor avea o secțiune de gastronomie tradițională românească, mâncare delicioasă la ceaun, celebra oaie la groapă în stil haiducesc și multe alte surprize în cele 2 zile de poveste.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Ultimul articole