Femeile de succes sunt un reper pentru fiecare dintre noi!

0
210

„Femeile de succes sunt un reper pentru fiecare dintre noi. Astfel că, ascultându-le, observăm că secretul din spatele succesului lor constă, de fapt, în curajul, perseverența şi munca depusă. Iar, când două femei se întâlnesc la manşa aceluiaşi elicopter, devine o premieră!

Căpitanul Raluca Cimpoi şi căpitanul Raluca Răileanu, doamnele care au stabilit un etalon demn de urmat de către generațiile ulterioare, au efectuat primul zbor împreună ca echipaj al elicopterului IAR330, din cadrul escadrilei 712.

Zborul reprezintă încununarea muncii depuse până la momentul în care te urci în aeronavă, fiind momentul în care pui în aplicare tot ce ai învățat. În timpul zborului ești foarte concentrat pe misiunea pe care o ai de îndeplinit, aşa că încrederea în coechipierul tău este esențială, iar satisfacția atunci când misiunea este îndeplinită cu succes și aduci aeronava în siguranță acasă, reprezintă un sentiment de nedescris.

„Feminismul nu este despre a face femeile puternice. Femeile sunt deja puternice. Este despre a schimba modul în care lumea percepe această putere.”-G.D. Anderson

Felicitările noastre doamnelor, pentru modul în care vă serviți patria!”

Text:Adela Oltean

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.