fbpx
7.2 C
București
marți, martie 21, 2023

Emil Boc: Felicitări campioanei U-BT Cluj-Napoca pentru câștigarea Cupei României!

Trebuie citit

- Publicitate -

U-Banca Transilvania este noua câștigătoare a Cupei României, după ce a reușit să o învingă încă o dată în actul decisiv pe CSM CSU Oradea.

Emil Boc, primarul Clujului, a transmis pe facebook un mesaj pentru noua campioană a României, U-BT Cluj:

Felicitări campioanei U-BT Cluj-Napoca pentru câștigarea Cupei României!!

Palmaresul echipei clujene de baschet masculin a fost completat, prin victoria din această seară de la Constanța, cu a cincea Cupă a României.

Mulțumesc echipei și staffului tehnic U-BT Cluj-Napoca, în numele comunității clujene, pentru momentele pe care ni le oferiți și pentru exemplul extraordinar pe care îl dați generațiilor care vin!

Rămânem alături de voi și, ca întotdeauna, suntem mândri de voi!

ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a cucerit Cupa României la baschet masculin pentru a cincea oară, după ce a întrecut-o pe CSM CSU Oradea cu scorul de 78-65 (17-15, 25-18, 19-16, 17-16), în finala desfăşurată miercuri seara, în Sala Sporturilor din Constanţa.

„U” a mai obţinut trofeul în 1995, 2016, 2017, 2018 şi 2020, pierzând o singură finală (2006). CSM Oradea a pierdut toate cele şapte finale jucate până acum (2014, 2016, 2018, 2019, 2020, 2021, 2023), dintre care patru contra clujenilor. În precedentele ocazii, clujenii s-au impus în 2016 cu 82-75, în 2018 cu 64-61, iar în 2020 cu 68-61.

Antrenorul Mihai Silvășan a arătat, la finalul meciului, că este foarte fericit de câștigarea trofeului și că „le va oferi băieților o pauză binemeritată”.

„Este al doilea trofeu al sezonului. Sunt foarte fericit pentru băieții mei că au reușit să arate extrem de bine în seara asta. Nu conta adversarul, noi ne-am dorit foarte mult trofeul, cum de altfel ne dorim să câștigăm fiecare competiție din România. Băieții au arătat o motivație exemplară, caracter și fiecare jucător și-a făcut treaba înspre scopul nostru comun, și anume să câștige. Mă bucură apărarea pe care am etalat-o în această seară. Vom avea o pauză binemeritată, le voi da câteva zile libere, apoi vom începe munca pentru partea a doua a sezonului. Szentkuti este un jucător de perspectivă, matur pentru vârsta lui. Nu trebuie să îl uităm nici pe Lăpuște, care a jucat foarte curajos. Roschnafsky nu a intrat, dar e un tânăr de perspectivă. Mă bucur că s-au ridicat la nivelul competiției și ne-au ajutat să câștigăm. Nu avem de unde să știm dacă aceasta va fi și finala campionatului. Se mai pot întâmpla multe. Succesul depinde de mulți factori, noi momentan ne bucurăm și ulterior vom lua fiecare meci în parte, la victorie”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul U-Banca Transilvania, citat de Monitorul de Cluj.

Citeste si: Învățământul DUAL (teorie și practică) implementat la Cluj prin PNRR. Campusul nou – Proiect comun al marilor universități clujene

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole