Deschiderea anului de instrucţie 2023 la Baza 71 Aeriană Cîmpia Turzii

0
188

Astăzi, la comandamentul Bazei 71 Aeriană, s-a desfăşurat ceremonia militară ce a marcat începerea anului de instrucţie 2023, în prezența domnului general de brigadă Daniel Pop și a comandantului unității, domnul general de flotilă aeriană Leonard-Gabriel Baraboi. Concomitent, pe locația Timișoara, a avut loc ceremonia de deschidere a anului de instrucție pentru personalul din cadrul Escadrilei 712 Elicoptere Giarmata.

Unul dintre principalele aspecte vizate a fost comunicarea de către comanda unității a priorităţilor de instruire pentru anul în curs, precum şi executarea misiunilor de către fiecare militar cu responsabilitate și profesionalism, pe niveluri de competenţă şi potrivit funcţiilor ocupate.

S-a remarcat faptul că, anul precedent a fost un an plin de succese și realizări în cadrul misiunilor executate, iar comandantul bazei a felicitat personalul militar şi civil din perspectiva organizării, conducerii şi derulării principalelor exerciţii desfăşurate, exprimându-şi totodată convingerea că anul de instrucţie 2023 va fi unul productiv, în care nivelul ridicat de profesionalism va fi menţinut sau chiar depăşit.

Succes tuturor în noul an de instrucţie!

Text:Andreea ONIȚA

Foto: Alexandru AIOANEI, Răzvan HRIȚCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.