Deputatul PNL,Pavel Popescu, s-a întâlnit în SUA cu Robert C. O’Brien, fostul consilier prezidențial pentru securitate națională

0
242

În cadrul unui eveniment organizat de America First Policy Institute și Abraham Accords Peace Institute, am avut onoarea de a-i oferi fostului consilier prezidențial pentru securitate națională (national security advisor), Robert C. O’Brien, o medalie ce marchează 25 de ani de parteneriat strategic al țării noastre cu SUA., a scris Popescu pe pagina de Facebook.

Am discutat cu Ambasadorul O’Brien situația din Ucraina și rolul crucial al României în zonă, pericolul pe care China îl prezintă în proximitatea Taiwanului și posibilele evoluții geopolitice din următoarea perioadă.

I-am mulțumit apoi pentru expertiza oferită în anul 2019 pe legea 5G, expertiză obținută prin echipa de profesioniști, colegii cabinetului său, atunci când dumnealui își exercita funcția.

Disponibilitatea liderilor de top din SUA de a lucra alături de echipele lor de profesioniști cu noi nu face decât să ne bucure și să ne încurajeze că deși suntem încă o democrație extrem de tânără, vom evolua încet dar sănătos spre una robustă și matură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.