Deputatul PNL, Pavel  Popescu, s-a întâlnit cu senatorul Jeff Merkle: „Am promovat interesele României în cadrul parteneriatului strategic cu SUA”

0
249

Aflat în SUA, deputatul PNL, Pavel Popescu s-a întâlnit cu senatorul  Jeff Merkle.

„Senatorul Jeff Merkley (D) este unul dintre membrii Comisiei pentru Achiziții (Committee on Appropriations), una dintre cele mai importante comisii atunci când vine vorba despre alocarea de resurse.

Continuând o discuție începută cu senatoarea Tammy Baldwin în iulie la București, am promovat interesele României în cadrul parteneriatului strategic cu SUA ce țin de proiecte concrete cu alocare de fonduri pentru această regiune a Europei.

De ce este importantă diplomația parlamentară? De ce este important ca un congressman sau un senator american să audă în mod constant despre România? De ce este important să promovăm proiecte comune ce țin de interesele noastre comune bazate pe o lume a valorilor democratice?

Pentru că în Congresul american se iau cele mai importante decizii, cele care afectează nu doar viețile cetățenilor americani dar și pe cele ale cetățenilor din întreaga lume.

Prin eforturile constante de diplomație parlamentară făcute alături de unii colegi de ai mei, observăm astăzi cu bucurie rezultate concrete pentru România”, a scris Popescu pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.