David Popovici își serbează azi majoratul. Campionul României a împlinit 18 ani

Sportivul anului în România, în Europa și probabil în lume , David Popovici împlinește astăzi, 15 septembrie, 18 ani!

David Popovici a avut un 2022 fantastic, cu 13 medalii cucerite la cele patru mari competiții la care a participat. Dintre acestea, 11 au fost de aur.

David Popovici își serbează azi majoratul. Campionul României a împlinit 18 ani

Elevul antrenorului Adrian Rădulescu a uimit lumea natației cu ”dubla de aur” realizată în probele de 100 și 200 m liber la Mondialul de seniori, Europeanul de juniori, Europeanul de seniori și Mondialul de juniori.

Toate performanțele au fost realizate într-un interval de două luni și jumătate.

„S-a născut în România și a uimit o lume întreagă. Privit cu respect de toți adversarii și urmărit cu admirație de toată planeta, David Popovici – un adevărat fenomen al înotului și al sportului mondial – atinge azi vârsta majoratului.

David Popovici s-a născut în Bucureşti şi a început înotul la vârsta de patru ani, la bazinul „Lia Manoliu“, la recomandarea unui medic ortoped pentru a corecta scolioza aflată în stadiu incipient. La vârsta de 9 ani a început să se antreneze la Aqua Team Bucureşti, cu Adrian Rădulescu, fost înotător, doctor în performanţă atletică, specializat în înot, scrie News.ro.

Clubul CS Dinamo, la care este legitimat sportivul, a anunţat că Popovici va fi sărbătorit la meciul din EHF Champions League de la Sala Polivalentă, alături de câteva mii de suporteri.

Noi suntem mândri că reprezintă Clubul Sportiv Dinamo, iar astăzi îl vom sărbători la meciul din EHF Champions League de la Sala Polivalentă, alături de câteva mii de suporteri, transmite CS Dinamo București.

La mulți ani cu sănătate, David!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This