Cristian Matei, primarul Municipiului Turda: „Școlile și grădinițele turdene sunt pregătite pentru începerea noului an școlar”

0
246

„Sălile de clase au fost pregătite pentru ca cei mici și mari să își reia activitatea în cele mai bune condiții. Drept pentru care, astăzi  felicit toți directorii, profesorii și educatorii pentru implicarea și organizarea de care au dat dovadă pentru ca toți elevii să fie întâmpinați în noul an școlar în săli de clase moderne și curate.

În ceea ce privește administrația publică locală, vă asigurăm că vom continua să depunem toate eforturile pentru modernizarea infrastructurii educaționale astfel încât atât elevii cât și dascălii turdeni să beneficieze mereu de cele mai bune condiții pentru desfășurarea actului educațional.

Până în anul 2020 toate unitățile de învățământ din municipiu au beneficiat de fonduri pentru modernizare, dotări și reparații, iar la ora actuală sunt în curs de desfășurare lucrări de modernizare a încă trei unități de învățământ, prin proiectele:

Reabilitarea, extinderea și dotarea grădiniței cu program prelungit “Prichindelul Isteț” și Creșa Nr. 4 .

Reabilitarea, extinderea și dotarea Grădiniței cu program prelungit Sfânta Maria + Structura și Creșa nr. 5”.

Reabilitarea, extinderea și dotarea creșei Poiana cu Castani de pe strada Mihai Eminescu nr. 21, în vederea înființării unei noi unități de învățământ antepreșcolar.

Astfel, luni, toți elevii turdeni sunt așteptați cu nerăbdare și entuziasm pentru începerea unui nou an școlar”, transmite primarul Cristian Matei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.