Cristian Matei, primarul municipiului Turda: La mulţi ani, dragi turdeni! La mulţi ani, România!

0
187

„Astăzi, indiferent de locul în care ne aflăm, sufletul ne este plin de emoție. Ziua Națională ne îndeamnă în fiecare an să fim uniți, solidari și mândri că suntem români! Este o zi cu profunde semnificaţii istorice în care ne amintim cu recunoștință și înțelepciune de faptele înaintașilor noștri care au contribuit la Marea Unire. Dar astăzi este și ziua în care trebuie să privim cu toată încrederea spre viitor! „, a subliniat primarul Cristian Matei.

„Din prețuire și iubire față de România și românii de pretutindeni, împreună trebuie să dăm dovadă de unitate, respectându-ne unii pe ceilalți în fiecare zi.

Dragi turdeni, pentru ca orașul, județul sau țara să fie așa cum ne dorim trebuie să contribuim fiecare dintre noi. Prin implicare, curaj, viziune, dorință și solidaritate, împreună luptăm pentru un ideal comun, acela de a asigura un viitor mai bun tuturor generaților.

Totodată, îndemnul meu este ca astăzi, dar și în fiecare zi să onorăm sacrificiile depuse de toți eroii noștri și să fim mai buni unii cu ceilalți pentru că indiferent de domeniul în care activăm sau de locul pe care îl avem în familie, în comunitate, mai presus de toate suntem ROMÂNI!

Indiferent de locul în care vă aflați, vă transmit tuturor: La mulți ani!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.