Contractul pentru începerea lucrărilor la rețeaua de metrou a fost semnat la la Cluj-Napoca în  prezența premierului Nicolae Ciucă

0
124

Joi, 25 mai, la Primăria  Cluj-Napoca a fost semnat contractul pentru începerea lucrărilor la rețeaua de metrou. La eveniment a participat ṣi premierul Ncolae Ciucă.

„Am participat astăzi, la Primăria Cluj-Napoca, la semnarea contractului pentru începerea lucrărilor la rețeaua de metrou din acest municipiu. Documentul semnat astăzi este materializarea unei promisiuni făcute clujenilor, de a avea un transport metropolitan performant, rapid și nepoluant. În planurile pe care mi le-a arătat primarul Emil Boc, am văzut că acest proiect rezolvă multe probleme ale traficului din localitate, cu precădere pe legătura Clujului cu Florești, cea mai mare comună din țară. Acesta este un model de administrație liberală, de bună colaborare între autoritățile locale și guvernamentale, în folosul cetățenilor.

Nu îl privesc doar ca pe un proiect de transport, ci și ca pe un angajament de a consolida și de a crea noi locuri de muncă, mai bine plătite, cu multiple beneficii pentru viața economică de pe plan local.

Cu un primar liberal care performează, Cluj-Napoca oferă o calitate a vieții similară celei din țările dezvoltate, iar acest proiect asigură o continuare firească a dezvoltării armonioase a acestui mare oraș al României. Mulțumesc primarului Emil Boc pentru tot ce face pentru clujeni, europarlamentarilor PNL Rareș Bogdan și Daniel Buda care s-au luptat pentru obținerea finanțării europene necesare, dar mai ales lui Lucian Bode, cel care a inițiat acest proiect în perioada în care era ministru al Transporturilor”, a transmis prim-ministrul României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.