Complexul de exerciții multinaționale SABER JUNCTION – 17 și WIND SPRING – 17

0
252

Militarii Brigăzii 81 Mecanizată ”General GRIGORE BĂLAN” din Bistrița participă, în perioada 15 – 25 mai, la complexul de exerciții multinaționale SABER JUNCTION – 17 și WIND SPRING – 17, care se desfășoară la Centrul Național pentru Instruire Întrunită ”GETICA” din Cincu, județul Brașov.

Scopul general al acestor exerciții este dezvoltarea capacității acționale a comandamentelor și forțelor Brigăzii 81 Mecanizată ”General GRIGORE BĂLAN” în vederea planificării și executării operațiilor în context multinațional.

În același timp, se urmărește dezvoltarea relaţiilor militare, a schimbului de experienţă profesională, stabilirea relaţiilor de legătură între militari și dezvoltarea interoperabilității în executarea exercițiilor de comandament.

La nivelul unităților subordonate Brigăzii 81 Mecanizată ”General GRIGORE BĂLAN”, instruirea își propune realizarea unității de efort a tuturor structurilor implicate în organizarea și desfășurarea exercițiului, pentru asigurarea sprijinului operațional și logistic adecvat îndeplinirii scopului și obiectivelor stabilite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.