Bogații lumii petrec Halloween-ul la Castelul Bran, cu o petrecere ținută secret. Elon Musk, Angelina Jolie și alți miliardari vin în România

0
131

Potrivit surselor Mediaflux, Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, alături de Angelina Jolie și de alți mega-miliardari, petrec Halloween-ul la Castelul Bran într-o petrecere cu adevărată bogată și unică ce ar avea 140 de invitaț- miliardari și vedete de renume mondial. Totuși, printre aceștia s-ar număra, conform informațiilor noastre, și primarul localității Bran din Brașov. Elon Musk a angajat un regizor pentru Dracula’s Experience

Bogații lumii petrec Halloween-ul la Castelul Bran, cu o petrecere ținută secret. Elon Musk, Angelina Jolie și alți miliardari vin în România

UPDATE: Printre puținii români care participă alături de miliardarii planetei și vedete de talie mondială la petrecerea de Halloween de la Bran se află Ovidiu Toma, CEO-ul CryptoDATA, companie românească ce activează în domenii precum securitatea cibernetică, telecomunicații criptate și inteligență artificială pentru a oferi soluții IT cu ajutorul tehnologiei Blockchain, scrie Mediaflux.

Un lucru inedit este că miliardarul Elon Musk a angajat un regizor pentru a organiza invitaților o experiență Dracula cu adevărat senzațională.

Importanta misiune de a se ocupa de catering pentru cei mai bogați oameni ai plantei, îi revine familiei Ducu, de la firma LaCasa Terra, specializată în produse românești, mai notează Mediaflux.

Mai mult, conform surselor agenției, la Dracula’s Experience vor fi prezente și Dracula’s Girls, o cunoscută trupă de majorete din Târgoviște, vice-campioane europene. Nimeni nu știe deocamdată cu exactitate ce se va întâmpla în faimosul castel Bran, mai ales că tot evenimentul a fost ținut în mega-secret, iar informațiile disponibile sunt totuși limitate.

Pe lista de invitați se află foarte mulți miliardari, printre care și un apropiat de seamă a lui Elon Musk, magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal. Acesta a ajuns deja la București împreună cu partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen, încă de azi-noapte, fiind surprins de paparazzi Mediaflux.ro.

Pe listă se mai află Sergey Brin, fondatorul Google, Steve Jurvetson, fondator Hotmail și în prezent în board-ul Space X, Luke Nosek, co-fondator PayPal, fondator al Gigafund – un fond de investiții axat pe explorarea spațiului și primul investitor în Space X-ul lui Musk. De asemenea, la eveniment va participa și magnatul Larry Page, al 17 lea cel mai bogat om din lume în 2022 și co-fondator Google, dar și vedete de talie mondială, actori și artiști.

O parte a grupului a ajuns în România la bordul unui privat-jet, care a aterizat pe aeroportul Otopeni azi noapte în jurul orei 03:00, ora României.

Citeste si: Sateliții lui Elon Musk, vizibili din România. Oamenii s-au panicat crezând că sunt extratereștrii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.