Benjamin Netanyahu se întoarce la putere în Israel! Premierul Nicolae Ciucă l-a felicitat pentru rezultatul obţinut

0
266

Premierul Nicolae Ciucă l-a felicitat pe Benjamin Netanyahu pentru rezultatul obţinut în alegerile parlamentare din Israel, care-i conferă perspectivele pentru preluarea celui de-al treilea mandat de prim-ministru.

„L-am felicitat pe domnul Benjamin Netanyahu, președintele partidului Likud, pentru rezultatul obținut în alegerile parlamentare din Israel, care-i conferă perspectivele pentru preluarea celui de-al treilea mandat de prim-ministru.

În discuția telefonică avută, am subliniat deschiderea Guvernului României pentru dezvoltarea excelentelor relații bilaterale, axate atât pe componenta economică, cât și în domeniul securității.

După formarea noului guvern israelian, vom pregăti următoarea reuniune guvernamentală România-Israel, pe care sperăm să o găzduim cât mai curând, la București. Acest format de discuții asigură continuitate implementării proiectelor comune în domeniile sănătății, managementului apelor, agriculturii și securității cibernetice, unde există spațiu de dezvoltare a colaborării, pe fondul provocărilor viitoare.

Demersurile noastre guvernamentale sunt susținute de contactele între poporul român și cel israelian, de comunitatea cetățenilor israelieni originari din România, liant puternic în dezvoltarea parteneriatului strâns între România și Israel”, a scris premierul Nicolae Ciucă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.