Acţiune caritabilă iniţiată de Avram Gal ṣi PSD Câmpia Turzii pentru Ariana

0
371

Ariana din Câmpia Turzii este un copil care luptă pentru o viaţă normală. Problemele ei au început de la vârsta de 11 luni, când din cauza unei presupuse forme complicate de varicela, a făcut mai multe episoade de pareză facială pe partea dreaptă. În timp, situaţia s-a agravat iar  în lipsa unui diagnostic concret s-a ajuns la lezarea completă a nervului facial drept.

Pentru acest copil de doar 15 ani există o ṣansă! O intervenție chirurgicală, efectuată la Institutul de Neuroștiințe din Hanovra, Germania, o poate ajuta pe Ariana să ducă o viaţă normală. Din păcate, această intervenţie este foarte costisitoare ṣi Ariana are nevoie de sprijinul nostru pentru a putea spera la o viaţă mai bună.

În faţa acestei situaţii, preṣedintele PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, nu putea rămâne indiferent. Liderul social-democraţilor îṣi propune să strângă o sumă cât mai mare de bani pentru a susţine cauza tinerei.

Astfel, în cadrul evenimentului organizat de PSD Câmpia Turzii, cu ocazia zilei de 8 Martie, va fi prezentat ṣi cazul Arianei iar cei 450 de invitaţi vor putea face donaţii.

Toate fondurile vor fi direcționate către familia Arianei, pentru a suporta costurile intervenției chirurgicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.