Acţionarii Transylvania Steak House îi mulţumesc public managerului Anamaria Gal pentru succesul restaurantului

0
397

Transylvania Steak House este restaurantul care se bucură de un adevărat succes devenind la scurt timp de la deschidere unul dintre cele mai apreciate. Calitatea produselor, servirea ireproṣabilă ṣi pregătirea angajaţilor au stat la baza reuṣitei. Un rol deosebit de important îi revine managerului Anamaria Gal care și-a pus toată priceperea și dăruirea pentru a face din Transylvania Steak House un restaurant de top. Munca ei nu a fost trecută cu vedere, iar acţionarii restaurantului i-au mulţumit public pentru efortul depus:

„Dragă Anamaria Gal,

În calitate de acționari ai Transylvania Steak House ne-am decis să vă adresăm această scrisoare de mulțumire și apreciere. Suntem foarte impresionați de modul în care ați reușit să conduceți restaurantul nostru și să îi aduceți un succes neașteptat încă de la deschidere.

Suntem deosebit de recunoscători pentru abilitățile, dedicarea și pasiunea pe care le-ați demonstrat în îndeplinirea rolului de manager al restaurantului și, de asemenea, pentru modul în care ați reușit să vă conduceți cu extrem profesionalism și încredere în echipa dvs.

Echipa noastră a fost cu adevărat impresionată de modul în care ați inspirat și motivați colegii dvs. pentru a realiza performanțe excepționale în oferirea celor mai bune servicii clienților nostri, atât în ceea ce privește mâncărurile delicioase, cât și serviciul prompt și eficient.

În concluzie, doamna Gal, vă mulțumim foarte mult pentru munca dumneavoastră profesională și dedicată și vă rugăm să continuați să inspirați, să conduceți și să motivați echipa noastră și să aduceți astfel un succes durabil pentru Transylvania Steak House.

Cu sinceritate și recunoștință,

Acționarii Transylvania Steak House”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.