Accident grav într-o carieră minieră din Gorj. O mașină care transporta muncitori s-a răsturnat. Sunt 3 morți și 8 răniți

0
210

Un accident grav s-a produs marți, într-o carieră minieră din Gorj, după ce o mașină plină cu muncitori s-a răsturnat, scrie digi24.ro.

Potrivit ISU Gorj, în accident au fost implicate 25 de persoane, dintre care 8 rănite și 3 decedate. Mașina care transporta muncitorii ar fi rămas fără frâne.

„Zona fiind neaccesibilă cu autospecialele de intervenție, victimele vor fi transportate cu mijloace din dotarea carierei Jilț Sud, pe o platformă betonată, unde se află echipajele de intervenție”, transmite ISU.

Accidentul a avut loc în cariera Jilț Sud. A fost activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Gorj.

„Am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un accident rutier în comuna Mătăsari, jud Gorj, cariera minieră Jilt. La faţa locului au fost deplasate 2 echipaje pentru descarcerare, trei echipaje SMURD şi o autospecială pentru victime multiple, precum şi opt echipaje din Serviciul de Ambulanţă Gorj. S-a activat planul roşu de intervenţie pentru a face faţă situaţiei.

Trei persoane se aflau în stare de inconştienţă, iar alte opt au suferit leziuni, dar se aflau în stare de conştienţă şi erau cooperante. În acest moment, una dintre victime este transportată la spitalul din Rovinari, două la spitalul din Târgu Jiu, iar una este evaluată medical la faţa locului”, a anunțat Florin Chisim, purtător de cuvânt al ISU Gorj.

Foto:Orsova24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.