fbpx
9.9 C
București
miercuri, martie 22, 2023

60 de ani de medicină veterinară la Cluj-Napoca. La mulți ani Facultății de Medicină Veterinară a USAMV Cluj-Napoca

Trebuie citit

- Publicitate -

Clujul Universitar: 60 de ani de medicină veterinară la Cluj-Napoca. La mulți ani Facultății de Medicină Veterinară a USAMV Cluj-Napoca!

60 de ani de medicină veterinară la Cluj-Napoca. La mulți ani Facultății de Medicină Veterinară a USAMV Cluj-Napoca


Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară aniversează astăzi 60 de ani de existență la Cluj-Napoca. De-a lungul timpului, USAMV a devenit un reper de profesionalism în România și în Europa, atât din punct de vedere didactic, cât și din punct de vedere al cercetării.


Emil Boc: Medicii veterinari ai facultății de specialitate de la Cluj sunt recunoscuți în toată lumea și apreciați profund de comunitatea noastră pentru abilitățile și dedicarea lor.

Le mulțumesc, îi felicit cu acest prilej și totodată, sincere felicitări profesorilor care îi modelează!


Rolul Universității în comunitatea clujeană este extrem de important, nu doar în pregătirea unor profesioniști deosebit de valoroși, a căror muncă are impact direct asupra oamenilor, ci și prin implicarea studenților și profesorilor în proiectele orașului.

Am subliniat în mesajul transmis faptul că Primăria Cluj-Napoca va sprijini în continuare inițiativele USAMV, deoarece cercetarea, inovarea și excelența în educație reprezintă ingredientele de succes prin care Clujul își dezvoltă, de la zi la zi, o economie bazată pe cunoaștere, transmite Primarul.

La eveniment au participat membri ai corpului academic, studenți, absolvenți dar și invitați din țară și din străinătate. În cadrul evenimentului a fost prezentat volumul “Facultatea de Medicină Veterinară Cluj-Napoca la 60 de ani – 1962-2022”, alături de medalia aniversară și o expoziție fotografică realizată de către cadrele didactice.

Citeste si: USAMV Cluj: O parte din istoria contemporană a Pieței Unirii s-a stins odată cu defrișarea brazilor de la Biserica Sfântul Mihail!

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole