fbpx
3.6 C
București
marți, ianuarie 31, 2023

WhatsApp lansa o actualizare majora care aduce o optiune dorita de toti utilizatorii: posibilitatea de a alege intervalul de timp pentru stergerea automata a mesajelor.

Trebuie citit

- Publicitate -

Compania WhatsApp a lansat o nouă actualizare majoră care permite utilizatorilor să trimită mesaje chiar și atunci când internetul este oprit.

Aceasta a fost lansată în răspuns la o serie de închideri de rețele la nivel mondial, inclusiv în Iran, care „neagă drepturile omului și împiedică oamenii să primească ajutor urgent”.

Funcția este integrată în setările WhatsApp și le permite utilizatorilor să introducă numele unui server proxy pentru a se conecta la internet. Serverele proxy oferă o conexiune alternativă între un utilizator și internet atunci când metodele tradiționale sunt închise sau întrerupte.

WhatsApp a precizat că multe dintre acestea au fost create de voluntari și organizații din întreaga lume pentru a ajuta oamenii să comunice liber și va oferi, de asemenea, îndrumări pentru configurarea unui proxy pentru a ajuta pe alții.

Funcția ar trebui să fie acum disponibilă în meniul de setări pentru toți utilizatorii care folosesc cea mai recentă versiune a aplicației.

„Conectarea prin proxy menține același nivel ridicat de confidențialitate și securitate pe care îl oferă WhatsApp”, a precizat compania într-o postare pe blog.


„Mesajele personale vor fi în continuare protejate prin criptare end-to-end – asigurându-vă că acestea rămân între dvs. şi persoana cu care comunicaţi şi nu sunt vizibile pentru nimeni între timp, nici pentru serverele proxy, nici pentru WhatsApp, nici pentru Meta. Dorinţa noastră pentru anul 2023 este ca aceste închideri de internet să nu aibă loc niciodată”.

„Întreruperile precum cele pe care le-am văzut în Iran timp de luni întregi neagă drepturile omului şi îi împiedică pe oameni să primească ajutor urgent. Deşi, în cazul în care aceste închideri continuă, sperăm ca această soluţie să ajute oamenii oriunde este nevoie de o comunicare sigură şi fiabilă”.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole