Ministrul Economiei, Florin Spătaru, promite sprijin pentru companiile Farmec și Terapia

0
127

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, s-a aflat, joi, într-o vizită de lucru la Cluj-Napoca, unde  a anunţat sprijin pentru brandurile românești, printre care și cele clujene, Farmec și Terapia.

„Dezvoltarea business-ului românesc trebuie să facă parte din strategia economică a țării de  sprijinire a capitalului românesc.

Unul dintre proiectele promovate de Ministerul Economiei vizează finanțarea din fonduri nerambursabile a investițiilor companiilor din România. Despre acesta, dar şi despre provocările din ultimii ani, care le-au pus la încercare afacerile, am discutat cu reprezentanții Farmec şi Terapia în timpul unei vizite de lucru desfăşurate la Cluj.

Am abordat concret subiectele care vizează schemele de ajutor de stat, dar şi politicile economice pe baza cărora brandurile româneşti să fie dezvoltate şi promovate pe piața românească, dar și pe piața europeană.

România are o tradiție în ceea ce privește cercetarea şi dezvoltarea de produse pentru o gama largă de tratamente şi terapii, iar această tradiție este plus valoarea cu care țara noastră vine pe o piață foarte competitivă la nivel internațional”, a subliniat ministrul Economiei, Florin Spătaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.