fbpx
21.1 C
București
duminică, august 14, 2022

Maestrul Dumitru Fărcaș s-a stins la vârsta de 80 de ani!

Trebuie citit

- Publicitate -

Maestrul Dumitru Fărcaș s-a stins la vârsta de 80 de ani într-un spital din Cluj-Napoca, în urma unui infarct. Cel mai mare taragotist al României, a plecat în noaptea dintre luni spre marți la viața veșnică, lăsând România mai săracă. A fost un bun patriot, creștin, iubitor de neam și țară care a cântat și s-a luptat pentru țara noastră până în ultima clipă.

Maestrul Dumitru Fărcaș a cântat până în ultima clipă, anul acesta de ziua dânsului, în luna mai a organizat un spectacol aniversar la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca unde a avut invitați artiști ai muzicii populare. Mitruț, așa cum îi spuneau prietenii pregătea un program dedicat Centenarului  atât în țara noastră cât și în străinătate.

Decesul Maestrului a luat prin surprindere pe toată lumea. Directorul Casei de Cultură a Studenţilor Cluj, Flavius Milăşan, a declarat, pentru agenția de presă  MEDIAFAX, că detaliile privind înmormântarea lui Dumitru Fărcaş vor fi comunicate de familie.

”În noaptea de luni spre marţi a decedat Dumitru Fărcaş în urma unui infarct, era internat la un spital din Cluj-Napoca. În luna mai a împlinit 80 de ani. Era pensionar, dar avea şi funcţia de consultant artistic la CCS, iar Sala Mare a instituţiei îi poartă numele. Transmitem condoleanţe familiei”, a spus Milăşan.

Maestre, drum lin în lumină și mulțumim pentru tot ceea ce ați făcut pentru noi!

 

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Ultimul articole