fbpx
21.1 C
București
duminică, august 14, 2022

Cel mai cunoscut impresar din România, Radu Groza, a spus lucruri șocante despre perioada în care a avut COVID-19! ”M-am speriat foarte tare”!

Trebuie citit

- Publicitate -

Radu Groza, cel mai cunoscut impresar din România, face declarații cutremurătoare despre infectarea cu virusul COVID-19.

Radu Groza a avut COVID-19, și nu într-o formă ușoară, motiv pentru a fi internat de două ori, atât pentru a se trata, cât și pentru a se recupera din punct de vedere al rezistenței organismului la virusul nemilos. 

Radu Groza, declarații șocante despre infectarea cu virusul COVID-19

Radu Groza, cel mai cunoscut impresar din țara noastră, a trecut prin clipe dificile, în urmă cu ceva vreme, atunci când s-a îmbolnăvit de COVID-19. Partea rea a lucururilor a fost aceea că apreciatul manager muzical a fost nevoit să treacă prin mai multe etape pentru a se vindeca, întrucât organismul a avut de luptat serios cu virusul.

De altfel, Radu Groza a și recunoscut că situația lui a fost una delicată, drept dovadă nici nu a stat prea mult pe gânduri și s-a și internat de urgență la Spital. Surprinzător, nu la București, așa cum s-ar fi așteptat toată lumea, ci, inițial, tocmai la Iași.

În momentul în care a văzut că testul i-a ieșit pozitiv, s-a speriat foarte tare, iar ce a urmat nu a fost deloc plăcut. A avut probleme grave cu respirația, dureri de cap și starea de sănătate, în general, era una foarte proastă.

”Am fost bolnav de COVID,  în luna septembrie, anul trecut. Când am făcut testul și am ieșit pozitiv, m-am speriat foarte tare, nu știam ce să fac, mai ales că starea mea era una foarte proastă. Nu am vrut să spun nimănui, mai ales că atunci era o întreagă discuție pro și contra pe marginea subiectului în lumea artistică. Nu știam ce vor spune oamenii, în plus, aveam o stare de rău profundă, abia puteam să respir, mă durea capul și nu puteam să mă concentrez! Era rău….

După un moment de gândire, am găsit soluția.  O cunoșteam pe doamna Profesor Dr Carmen Dorobăț de ceva timp. Am sunat-o și mi-a zis să vin la dânsa la clinică, la Spitalul de Boli infecțioase” Sfântă Cuvioasa Parascheva” din Iași, pentru o mai mare siguranță. Știam multe lucruri despre doamna profesor, și anume  că este o adevărată specialistă în domeniu, și mă poate vindeca, fiindcă, repet, teama era imensă, iar la nivel mental, atunci când ai contractat coronavirusul, ești afectat. Am stat internat două săptămâni până m-am făcut bine și m-am negativat. Doamna doctor Dorobăț a avut grijă de mine cum nu se poate mai bine! Îi mulțumesc din suflet! Sunt foarte mulți oameni care îi datorează multe! Am rămas prieteni de atunci”a declarat Radu Groza.

După ce a fost tratat la Iași, Radu Groza și-a revenit fizic, însă, cum era și normal organismul i-a rămas afectat în urma coronavirusului. De aceea, a mai apelat la Carmen Dorobăț, dar și la alți specialiști, pentru tratamentul post COVID. 

Sursa: Wowbiz.ro

Citește și: Abcnewstransilvania.ro

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Ultimul articole