fbpx
19.9 C
București
luni, august 15, 2022

Tortul lui Steve Aoki, secretul succesului 

Trebuie citit

- Publicitate -

Steve Aoki a fost unul dintre artiștii așteptați la festival pentru a face spectacol cum numai el știe, iar cel mai așteptat moment al serii a fost cu siguranță “Cake me!”. 

DJ-ul american își surprinde mereu fanii. Acesta și-a format un obicei din aruncarea unui tort în publicul său. Fanii înrăiți îl roagă să arunce în ei, în timp ce alții se feresc de el. Unii spun că este o onoare, iar alții spun că e doar durere. Unii sunt încântați de gustul tortului, iar altora le displace. 

Cu siguranță acest obicei a contat mult în cariera lui Steve Aoki. Din 2015 până în prezent popularitatea sa a crescut constant, iar numărul de festivalieri prezenți e din ce în ce mai mare. 

“ Să primesc tortul a fost un vis. Recunosc, sunt puțin îngrijorat de cum mă voi curăța, dar un vis mi-a devenit realitate la Untold. Steve Aoki e o prezență cu totul deosebită, felul său de a fi a fost completat de acest obicei perfect. Pot spune că ani la rând am așteptat să fiu eu cel care primește tortul. Mereu îmi pregăteam panouri deosebite pentru a-mi surprinde DJ-ul favorit. 2023, sunt pregătit pentru alt tort!”

               Călin, România, 20 ani

Cine este Steve Aoki

Steve Aoki este un dj american care s-a născut în Miami, Florida. El este producător de muzică și moștenitorul unei averi considerabile de la tatăl său, Rocki Aoki. Este considerat cel mai mare artist de muzică electronică de dans nord americană și a colaborat cu mulți artiști internaționali.

Printre ei se numără și Louis Tomlinson, Afrojack, LMFAO, Linkin Park, AGNEZ MO, Iggy Azalea sau Backstreet Boys. Cu toate acestea, Steve Aoki are și o asociație caritabilă unde strânge bani pentru diverse organizații care au nevoie.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Ultimul articole