Remiză în derby-ul din Cupa României. ”U” – CFR 1-1

0
432

Primul Derby al Clujului după șapte ani de pauză s-a încheiat la egalitate pe Cluj Arena, 1-1 în Cupa României, cu câte un gol marcat pe repriză, scrie fcucluj.ro. Universitatea Cluj și CFR o să se întâlnească duminică seara din nou, de data aceasta în campionat, locația rămânând aceeași.

CFR a deschis scorul după nici trei minute de joc prin Birligea, care a scăpat din marcaj în zona punctului de la 11 metri și l-a învins pe Gorcea. Echipa  clujeană a preluat inițiativa din acel moment, profitând de trecerea oaspeților mai mult pentru faza de apărare pentru a conserva avantajul.

Ultimele 10 minute ale primei reprize au adus și cele mai mari ocazii, mai întâi Thiam pasându-i cu călcâiul lui Remacle, iar din centrarea acestuia Bălan a reluat peste (min. 36). Gorcea s-a opus unei noi șanse de gol pentru CFR înaintea pauzei și Fulop era cel care putea aduce egalarea la intrarea la vestiare, însă Sava a salvat și scorul era 0-1.

Neagoe a mutat la pauză și i-a trimis în teren pe Filip și Ispas în locul lui Remacle, respectiv Briceag (min. 46), nivelul jocului scăzând față de prima repriză în unele momente după reluare. Insistența băieților noștri a dat roade în minutul 64, când Filip a trimis puternic spre poartă și Roger a fost cel care a deviat în propria plasă, declanșând bucuria pe Cluj Arena.

Golul le-a dat  elan clujenilor  și aucontinuat să controleze jocul, o paradă din partea lui Gorcea (min. 75) fiind dublată cu o ocazie enormă pentru Bic în minutul 81, mingea fiind scoasă de pe linia porții.

Pe final aveam să consemnăm revenirea lui Florinel Mitrea, care a prins câteva minute în derby și partida s-a încheiat cu scor egal, 1-1. Următorul episod din Derby-ul Clujului va avea loc duminică, tot pe Cluj Arena, începând cu ora 21:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.