Remiză în derby-ul din Cupa României. ”U” – CFR 1-1

0
69

FC Universitatea Cluj – CFR 1-1 (1-0)

Cel de-al doilea joc din grupa B în Cupa României ne-a adus un punct, după 1-1 cu CFR într-un nou derby al orașului. Rezultatul ne oferă șanse foarte mari de calificare în sferturile competiției, scrie fcucluj.ro.

Spectacolul din tribunele Cluj Arena nu a ajuns și pe gazon, astfel că în majoritatea primei reprize au lipsit ocaziile notabile și cele două formații s-au anihiliat reciproc. Universitatea a fost cea care a evoluat mai bine și a dominat la nivelul posesiei, iar în minutul 41 s-a reușit deschiderea scorului. Centrarea lui Nistor din corner a fost fructificată în gol, Kresic trimițând în propria poartă și ”U” a condus cu 1-0 la pauză.

Partea a doua i-a găsit pe oaspeți într-o formă mai bună și aceștia au forțat egalarea, lucru reușit în minutul 66, după golul lui Bîrligea. Nistor și-a trecut în cont o ratare mare în minutul 70 și a irosit cea mai bună șansă de până atunci a „studenților” să revină la conducere, iar peste câteva minute CFR a avut un gol anulat după un fault în atac.

Finalul partidei a adus ocazii de ambele tabere, ale noastre fiind semnate de către Elvis Manu și Daniel Popa, iar Plamen Iliev a respins o încercare a lui Bîrligea nu cu mult înainte de încheierea jocului. S-a terminat 1-1, rezultat care ne pune într-o poziție foarte bună pentru calificare, după ce ultimul meci îl vom juca la Botoșani, „lanterna roșie” a campionatului și singura fără punct în grupa B din Cupa României.

Foto:FC Universitatea Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.