Răzvan Trif, noul jucător al Universității Cluj

0
400

FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu jucătorul Răzvan Trif. Fundașul stânga care a evoluat în 99 de meciuri la nivelul primei ligi a ajuns deja în cantonamentul echipei din Antalya, anunţă fcucluj.ro.

Născut pe 9 octombrie 1995 la Jidvei, Răzvan Trif a petrecut o importantă parte din carieră la Gaz Metan Mediaș, formație pentru care a debutat în sezonul 2015/2016 al Ligii 2. Fundașul stânga a adunat atunci 280 de minute în patru jocuri, în play-off-ul campionatului nefiind folosit deloc.

Următorul sezon în orașul de pe Târnava Mare i-a adus în total trei meciuri, în play-out-ul primei ligi reușind să și marcheze un gol.

Răzvan Trif a început sezonul 2021/2022 la Gaz Metan, dar l-a terminat apoi la CS Mioveni, pentru care a prins 11 meciuri în prima ligă și a bifat o apariție în Cupa României, fără să marcheze sau să paseze decisiv.

Până în pauza de iarnă, Trif a prins 14 jocuri la Mioveni cu peste 860 de minute pe teren. În acești ani petrecuți la nivel de seniori, noul nostru jucător a depășit borna de 100 de meciuri în primul eșalon.

Pe lângă postul natural de fundaș stânga, Trif are jocuri și pe post de mijlocaș stânga, fiind folosit în carieră și pe restul zonelor de la mijlocul terenului, precum și de câteva ori în centrul defensivei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.