Egalitate între Universitatea Cluj şi FC Argeş

0
375

Universitatea Cluj- FC Argeş 1-1

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate partida împotriva echipei FC Argeş, scor 1-1. Meciul s-a disputat pe stadionul Dr. Mircea Luca, Cluj Arena din Cluj-Napoca şi a contat pentru cea de-a optsprezecea etapă a sezonului regular al Superligii, scrie ucluj.ro.

Studenţii clujeni au început în forţă partida şutul lui Thiam din unghi din minutul trei fiind respins de Straton. Cu toate acestea cei care au punctat au fost oaspeţii în minutul 18 prin Garita profitând de o poziţionare greşită a lui Ispas. Portarul oaspete a reţinut apoi şutul lui Chipciu de la 20 de metri uşor lateral stânga (minutul 24). Fülöp a nimerit bara din stânga lui Straton din 2-3 metri două minute mai târziu pentru ca mai apoi Alex Chipciu să reia pe lângă poartă din afara careului mare. Şutul lui Thiam din şase metri lateral stânga a lovit plasa laterală (minutul 31). „Şepcile roşii” au mai bifat o bară în minutul 39 tot prin Fülöp. Tabela a indicat la pauză scorul de 1-0 pentru oaspeţi. 

Briceag a centrat excelent la doar câteva secunde de la reluarea jocului iar Chipciu a reluat cu capul peste transversală. Intrat la pauză, Greab s-a întins şi a respins şutul din partea stângă al lui Thiam din minutul 54. Acelaşi Thiam s-a regăsit în postura de pasator decisiv şapte minute mai târziu atacantul centrând perfect pentru Remacle care a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap. Cu toate că au mai fost înregistrate ocazii de-ale lui Bălan, Fülöp sau Thiam, fluierul de final al centralului Chivulete a consemnat cel de-al şaselea rezultat de egalitate al echipei fanion a Ardealului din acest sezon, scor 1-1.

„Şepcile roşii” vor evolua în cadrul celei de-a nouăsprezecea etape în deplasare împotriva echipei ACS Petrolul 52. Partida se va desfăşura în perioada 2-5 decembrie 2022 pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.