Despre succes, cu echilibru și dăruire!

0
233

Marius Cozmiuc și-a implinit în 2022 unul dintre marile visuri și a scris istorie în barca de dublu rame. Vicecampionul olimpic l-a ”primit” cu maturitate și echilibru în barcă pe noul său coleg, Sergiu Bejan, și, împreună cu acesta, au cucerit în acest an două titluri, scrie COSR. După ”încălzirea” de la europenele din Munchen unde au câștigat aurul, premiera a venit la mondiale. Ei au devenit primii canotori din România care au câștigat titlul mondial în această probă masculină. 

Marius este cel mai titrat canotor din lotul României și cel mai experimentat. E constanta din această barcă la ultimele trei ediții de Jocuri Olimpice. După argintul de la Tokyo 2020, Marius este înaintea celei de a patra participări și visul e mai intens. Iar atunci când te dăruiești și muncești, mii de ore  vâslind și depășind limite și praguri, vine și răsplata.

Echilibrul între a vrea, a putea și a reuși e secretul din spatele performanțelor acestui canotor pentru care bunul simț și omenia sunt parte din succes. Să fii mereu pe val, până la ultima lovitură și una în plus! 

Foto:Facebook FR Canotaj/Balint Czucz

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.