Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda a participat la cel mai mare Concurs Internațional din România, Transylvania Grand Prix Sibiu 2022

0
371

Între 4-6 noiembrie s-a desfășurat la Sibiu, cel mai mare Concurs Internațional din România, Transylvania Grand Prix Sibiu 2022.

În cadrul competiției au avut loc 3 Campionate Mondiale și un Campionat European, World Open-uri și concursuri de clase. La competiție au participat peste 1500 de sportivi din 47 de țări.

Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda a participat cu 2 perechi la 2 categorii de competiție.

Rezultate :

DABIJA DANIEL – PUCA DARIA – Locul 7 , cls. E peste 16 ani, secțiunea standard

GHERMAN CĂTĂLIN – ONEȚ OANA – Locul 16, cls. E 12-15 ani

D-l Alin MIRON a făcut parte din grupul de peste 100 de oficiali, reprezentând România în calitate de Scruteener. În 12 noiembrie va reprezenta din nou România la un alt Campionat Mondial, de data aceasta în Portugalia.

După competiție a avut loc timp de două zile,  un seminar pentru antrenori, arbitri și sportivi, la care a participat d-na Diana Miron, în calitate de arbitru. Orele au fost ținute de nume mari din dansul sportiv mondial cum ar fi HANS GALKE, KARINA RUBIO, ROBERTO ALBANESE, FABIO SELMI, PIETRO BRAGA, ANNA DE GRANDE, DOMENICO SOALE, COLIN JAMES, FREDERICO MOSA și alții.

Pentru noi a fost o mare onoare participarea la această competiție, dar și la Camp-ul de după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.