,,Catch a Smile Day” la D.G.A.S.P.C. Cluj

Luni, 7 august 2017, începând cu ora 14:30, în locațiile Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.) Cluj, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, Asociația ,,Beard Brothers” va marca cea de-a patra ediție a evenimentului ,,Catch a Smile Day”, derulat simultan în mai multe orașe din România și din străinătate.

În acest sens, organizatorii „Beard Brothers” vor încerca să promoveze buna dispoziție și cultura zâmbetului în interacțiunea cu grupele de copii instituționalizați care vor fi prezenți Luni la sediul D.G.A.S.P.C. Cluj. De asemenea, echipe de voluntari vor împărți baloane, flori, acadele, mesaje creative și multe surprize și la nivelul Centrului Maternal ,,Luminița”, Complexului de Servicii pentru Recuperarea Copiilor cu Handicap Neuro-Psihic Sever Nr. 10 ,,Pinocchio” și Centrului Comunitar Județean-Complex de Servicii Sociale Comunitare pentru Copii și Adulți din Cluj-Napoca.

Astfel, toți beneficiarii de servicii sociale care vor fi prezenți în acel moment în instituție, fie că sunt copii, părinți, adulți, persoane singure, vârstnici sau persoane cu dizabilități vor fi încurajați să zâmbească, iar momentele vor fi imortalizate în fotografii sau scurte materiale video.

„Catch a Smile Day” este campania bucuriei sincere, prin care oamenii sunt determinați să zâmbească mai des și să aducă zâmbete pe fețele celor din jur, oriunde s-ar afla. In schimbul unui zâmbet, organizatorii oferă flori, baloane, dulciuri și mesaje pozitive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This